Autor |
Gadmeerský problém |
lorDoom

|
Přidán 07. říjen 2009 22:26:13 |
|
|
Aby nám ta drbárna tady nechcípla, tak tu mám takové pronás speciální téma, které se hodí vyřešit 
Jak všechny ještěrky jistě víte, jádro Gadmeer Power nám pomály vymírá a nemáme ho čím doplňovat 
Nováčci se nehrnou a hráče jiných ras k nám zas těžko táhneme a i to moc nevyřeší, protože bez vazeb na Gadmeery tu dlouho nevydrží 
Mě osobně už dávno nic nenapadá, jak by se ten náš velký problém dal vyřešit, a každý věk to bude horší a horší, neboť i samo SGG jde pomály do kytek a neznalí nováčci budou furt dávat přednost při registraci Asgardům, Tau'ri, Ori a Goa, protože o těch aspoň vědí co to je, málokdo si vzpomene, že ve 4té sérii byli nějací Gadmeerové 
Takže jak byste to řešily vy 
|
|
Autor |
RE: Gadmeerský problém |
medvidek

|
Přidán 15. říjen 2009 21:56:55 |
|
|
Tohle si myslím, že byl problém vždycky a nějak se furt rasa držela. Stačí se kouknout třeba na ty Asgardy. I když k nim jde hodně nováčků, tak jsou průměrná rasa. Ja šel ke Gadmeerům právě proto, že jsem vůbec nevěděl o koho jde a zdál se mi zajímavej název, který už trochu vypadá mimozemsky. Ne třeba jako Bedrosiani, Ori, Furling...
dgdfg |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 15. říjen 2009 22:24:25 |
|
|
Tak Asgové jsou na tom taktrochu stejně jak my, taky jsou v úpadku, i když tam oni co vím měli nějaký bordel 
Já se k nám třeba dostal úplnou náhodou
Jinak problém to vždycky nebyl, naše první věky jsme neměli o nováčky nouzi, jsme si odchovali Madoga, LPika, Svena a další a já se mohu taky počítat, i když jsem hrál už 2 věky 
|
|
Autor |
LPik

|
Přidán 15. říjen 2009 23:01:15 |
|
|
nj aktívnych nováčikov akosi moc nebýva a tento vek je to fakt extrém, totálne nič 
ja som si dal banner do podpisu na jednom WoW serveri, tak možno sa niekdo chytí keď sa nikto nechytí tak budeme mať aspoň o čosi vyššiu návštevnosť na rasovkách  |
|
Autor |
medvidek

|
Přidán 15. říjen 2009 23:40:09 |
|
|
Tak hrozný to tenhle věk není, třeba Yurki je v pohodě a navrátilec TNATNA začal sepisovat dokonce deník http://chroniclesofgadmeer.blogspot.com/ co se týče Madoga, Svena LPIka, tak nevím, jestli předtím třeba nehráli u jiný rasy. On je obecně ten počet lidí omezenej, co by mohli mít o tuhle hru zájem. Navíc se už seriál u nás nevysílá, nevím jak na Slovensku.
dgdfg |
|
Autor |
Kreveta

|
Přidán 17. říjen 2009 23:03:46 |
|
|
Já jsem se sem taky dostal náhodou... xD Hledal jsem zajímavé názvy... Doustal jsem se k Onanům... xD První věk jsem skončil tuším z neaktivity u VV a pak jsem hledal znova a našel zajímavý název " Gadmeerové " xDD U nich mě to docela chytlo, ale až druhý věk u Gadmeerů xD |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 18. říjen 2009 15:33:47 |
|
|
medvidek napsal/a:
Tak hrozný to tenhle věk není, třeba Yurki je v pohodě a navrátilec TNATNA začal sepisovat dokonce deník http://chroniclesofgadmeer.blogspot.com/ co se týče Madoga, Svena LPIka, tak nevím, jestli předtím třeba nehráli u jiný rasy. On je obecně ten počet lidí omezenej, co by mohli mít o tuhle hru zájem. Navíc se už seriál u nás nevysílá, nevím jak na Slovensku.
kurňa proč to píše někam mimo, když se se mnou stačí domluvit na ten deník mám v článcích dávno zapomenutou sekci, co kdysi dělal 02022  
Madog a Sven jsem si 100% jistý LPik co si pamatuju říkal, že tu začínal, ale historii shoutboxu se mi nechce projíždět  
Když visílali ten náš díl (4x09) tak jsem tu měl jen víc lidí na rasovkách, ale že by zrovna nováčci přibyli, to ne  
A vysílaj jej na nova cinema, Slováci jej nemaj
|
|
Autor |
medvidek

|
Přidán 20. říjen 2009 18:00:53 |
|
|
a je sem mozny vkladat videa? si myslim,mze by stalo za to sem ten nas dil nekam dat
dgdfg |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 20. říjen 2009 18:50:04 |
|
|
medvidek napsal/a:
a je sem mozny vkladat videa? si myslim,mze by stalo za to sem ten nas dil nekam dat 
no odkázat bysme dejme tomu mohli, ale uveřejnit těžko :/
jinak vídea tu jdou až na fórum bez problému vkládat (youtube aspol) 
to fórum snad někdy vyřeším (myslím že v novém fusionu to jde, tak to bude otázka kopčení zdrojáku)
|
|
Autor |
medvidek

|
Přidán 20. říjen 2009 18:54:54 |
|
|
Jasny, asi tezko by se to sem veslo. Dejme tomu, ze ta epizoda ma 250 mega. Tolik mista nam asi Seik neda No, zkusim se po ty epizode porozhlidnout. Dat naYoutube by to asi slo, ale pod jinym nazvem. Hodne tam mazou.
dgdfg |
|
Autor |
Kremilek

|
Přidán 04. březen 2010 07:03:46 |
|
|
Vratil bych se k tematu s zsmyslel se proc nemame nove hrace. Myslim ze duvody jsou dva :
1. Systemove nastaveni - kdyz jsem se prihlasoval na tento vek asg, jff meli pres 40 hracu, gadee jen 17, novacek a nerozhodnuty hrac pochopitelne pujde do vetsi rasy kde se ztrati v davu a jeho pripadne chyby nebudou tak moc videt. Myslim ze by stalo za pokus napsat adminum o tomto problemu a omezit prihlasovani do ras na lepsi pomer
2. stridani vudcu - kdyz jsem zacal, tak jsem vedel ze vudce bude Horus popr minco a o prestupu jinam jsem ani neuvazoval, proste jsem byl clenem jejich druziny a konec. I nyni potrebujeme staleho vudce, ktery bude znamy a pro novacky otevreny, komunikativni. Tak si je totiz udrzime i pro pristi vek. Tu komunikaci s novacky by mohl delat i urceny ministr tery je prece jen pro novacka neco jineho nez ucitel, ktery mu do hry keca |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 04. březen 2010 19:12:23 |
|
|
Kremilek napsal/a:
...
Ohledně systému se rgumentuje přes 2 roky a nic...
Střídání vůdců nemá na nováčky vliv Skoro každý nováček trpí tzv. syndromem prvního vůdce, kdy ten vůdce je pro něj něco jako Bůh (i já jsem měl dlouho takový problém s Alexem a když jsem byl já vůdce, tak jsem si to taky užil )
No on je spíš i problém s komunikavostí nováčků, co jsem kdysi otravoval nováčky, tak 90% mi nepřečetlo, 5% přečetlo a nic a jen zbylých 5% aspoň nějak reagovalo 
Upravil lorDoom, 04. březen 2010 19:53:58 |
|
Autor |
keltik

|
Přidán 25. březen 2010 13:50:57 |
|
|
jeste ze ja mam sem si za boha vzal meho ucitele a ne vudce  |
|
Autor |
Kremilek

|
Přidán 28. duben 2010 21:22:48 |
|
|
problem vyresen, Jahoda nas smaze a odmekcit se nedal  |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 30. duben 2010 19:29:27 |
|
|
jj problém byl vyřešen jednou provždy, Seik nedostal dostatečné výpalné
|
|
Autor |
Light_spirit

|
Přidán 05. prosinec 2010 17:09:56 |
|
|
samý drby |
|
Autor |
RE: Gamepark |
Kremilek

|
Přidán 01. duben 2012 17:02:44 |
|
|
nevim jestli uz to vite, ale na GP konocne admini prestali chrapat a objevila se moznost vratit tuto rasu zpet na server kde zacinala a dala by se obnovit.
2 posledni rasy z tabulky budou nahrazeny rasami z referenda, kde jsou i Gadmeerove. Zatim jsme 3 se ztratou cca 30 hlasu. Verim ze kdyby se podarilo hlasy sehnat, tak se tam presune spousta lidi z dalsich ras a pristi veky uz bychom fungovali opet pospolu v nasi materske rase.
Zvazte jestli se nevyplati se pred koncem dubna nalogovat a zahlasovat na GP pro obnovu rasy.
Kremilek |
|
Autor |
lorDoom

|
Přidán 04. duben 2012 20:32:15 |
|
|
Bohužel se jedná o aprílový žertík ze strany adminů, když nás s ostatními odstranili, znamenalo to odliv hráčů, kdyby odstranili Euro nebo Goa, tak by to byla pro hru katastrofa, která by urychlila pozvolný pád 
Navíc, když si vememe rasy, které tento věk mají velkou šanci skončit na dně, tak:
- Goa byly, jsou a vždycky budou hráněni Seikem, ten nepřipustí, aby zmizeli. Kromě toho je to hlavní rasa seriálu
- Euro jsou největší sponzoři hry, takovou ztrátu si Seik nedovolí
- Wrait, i když se dlouhodobě nedaří, tak taky jsou jakousi klíčovou rasou z hlediska seriálu
a mnoho dalších ras by jaksi neobhájili, že musí skončit, jediní, kdo kdy něco dokázali ze smazaných ras byli Optrici a Hebri (ve svých počátcích), podle refka mají šanci jen Optrici, ty by potencionálně mohli být přijati, ale ani my, ani Furlové, znamenalo by to úbytek hráčů a pád.
Mimo to většině hráčů ani jedna z těch ras nechybí a mnozí klikli na někoho jen tak .)
Upravil lorDoom, 04. duben 2012 20:33:36 |
|