Autor |
Co ti pseudohumanisti nevymyslí :D (SGG) |
lorDoom

|
Přidán 08. leden 2011 16:59:41 |
|
|
Odesílatel : antics1411 (Vyvrhel)
Předmět : vysvetlim ti dovod
Čas odeslání : 13:11:55 8.01.2011
Takze Dobry Den . . Len nedavno som zavital na tuto hru a mam viacero vyhrad voci nej . V prvom rade ti chcem povedat ze som z medzinarodnej organizacie -Southern Poverty Law Center. Nasa organizacia uz dlhe roky posobi proti akymkolvek prejavom rasizmu co berieme ako porusovanie najzakladnejsich ludskych prav . Preto v spolupraci s EU aj hladame stranky kde sa rasizmus propaguje alebo akoukolvek trebars aj mekkou formou siri . Myslyme si ze na tejto stranke sa rasizmus rozhodne propaguje . Samotna hra je zalozena na "suboji medzi rasami " a ze jedna rasa musi zvitazit nad inou - co je jasna diskriminacia a cisty rasizmus . Rasy si maju byt predsa vsetky rovne - rad by som sa porozpraval s ludmi co vedu tuto stranku ak mi mozes dat kontakt tak to urob uz len vo vlastnej zaujme - ak by ti to nevadilo tak by si bol predvolany potom ako svedok .
Je nepripustne aby jedna stranka propagovala suboj ras z ktorych su urcite rasy urcene k podlahnutiu . V minulosti tu uz bol jeden muz co to propagoval a dostihlo ho nieco co sa volalo spravodlivost . Na tuto sa obraciame aj v tomto pripade kedze tato stranka je trestnym cinnom a v sulade s hodnotami celeho globalizovaneho sveta -urcite uznavate ze musi byt zrusena .
Odpovědět Přeposlat Smazat
-------------------------------------------------------------------
co tihle ti blbečkové nejsou schopní ještě vymyslet 
|
|